h

Partijraad

11 oktober 2011

Partijraad

24 september j.l. was de Partijraad in de Brabanthallen. Ilse van Loveren en Fleur van Eijk van de SP Werkgroep Woerden (SPWW) zijn tijdens de Partijraad op het podium geïnterviewd over de ‘niet zuigen maar zwemmen actie'. Het interview verliep soepel en de aanwezigen waren enthousiast. Natuurlijk maakte onze recente overwinning het verhaal ook nog een stuk sappiger.

Armoede werkt niet
Eén van de punten op de agenda van de Partijraad was de armoede werkt niet -campagne. Afdeling Heerlen is voor de zomer de werkhandschoenen-actie begonnen. Deze actie is een enorm succes en wordt inmiddels door bijna 100 afdelingen gesteund.

Wellicht heeft u in de Tribune van augustus 2011 (pag. 23) al gelezen over deze actie: “De solidariteitsverklaringen voor de mensen in de sociale werkplaatsen en de mensen met een gesubsidieerde baan stromen binnen. Het kabinet pakt deze mensen keihard aan. De SP verzamelt werkhandschoenen-methandtekening om er een enorme ketting van te maken; een ketting van solidariteit.”

Ook de SPWW wil deze actie gaan steunen en daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. De handschoenen zijn al besteld en nu zoeken we mensen die met ons mee willen gaan om ze te laten tekenen. Wie mee wilt doen kan zich vanaf nu aanmelden door contact op te nemen. De SPWW zal de datum en de locatie van de ‘eerste ronde’ binnenkort bekend maken.

U bent hier