h

NIET ZUIGEN MAAR ZWEMMEN (vervolg)

10 februari 2012

NIET ZUIGEN MAAR ZWEMMEN (vervolg)

 

Door Fleur van Eijk

Op 1 februari j.l. stond een verontrustend bericht in de Woerdense Courant: Waterrijk brokkelt af. In het bericht staat dat de gemeente BAVOG tot 1 april heeft gegeven om de eilanden correct op te leveren, onder de eilanden valt ook de grond voor recreatiedoeleinden. Volgens het bericht zijn twee eerdere pogingen de eilanden te herstellen mislukt en wordt eraan getwijfeld of de volgende poging wel slaagt.

Dit lijkt ons een absolute bevestiging van het feit dat er te lang zand gewonnen is in dit gebied. Te vaak staan de belangen van de burger niet bovenaan de agenda van onze gemeente. Opportunistische projecten krijgen voorrang op sociale voorzieningen en lopen totaal uit de hand. Dat moet stoppen en daarom zal de SP Werkgroep Woerden zich ook dit jaar weer inzetten voor de belangen van de inwoners van de gemeente Woerden. Wordt vervolgd…

 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150653758113524

U bent hier