h

Voorlopig geen golfbaan

12 maart 2012

Voorlopig geen golfbaan

VVD en PVV voor, Andere tegen volgens "De Golfclub zonder baan". Wij vinden het "Slecht huiswerk maken" van de wethouder.

In de Week van Streek op RPL FM was Ilse weer van de partij en ook het lokale nieuws had aandacht voor zaak die al meer dan 10 jaar speelt en na nu blijkt nooit goed aandacht heeft gehad. Of hebben de Woerdense Raadsleden er gewoon niet voldoende aandacht aan geschonken.

Nu de wethouder weer half werk leverde en ook nog eens akkoord ging met een plek die ze in Kamerik en de provincie liever houden zoals hij is. Zijn alleen de fracties van PVV en VVD van de provincie voor het aanleggen van een golfbaan.

 

De Week van Streek RPL-fm

 


 

RPL Regionieuws

 


 

Overigens gunnen we iedereen zijn sport uit te oefenen maar dan wel op een geschikte plek.

Reactie toevoegen

U bent hier