h

Huur te duur

16 januari 2015

Huur te duur

Foto: SP / website sp.nl
 
Vanaf 1 juli zullen huurders van sociale woningen de rekening gepresenteerd krijgen van de verhuurdersheffing, een extra belasting die alleen wordt toegepast op verhuurders van sociale woningen. Dit terwijl de gemiddelde huurprijs de laatste twee jaar al met 10% is gestegen en steeds meer mensen de huur voor hun woning niet of nauwelijks meer kunnen opbrengen.
 
De SP wil dat de verhuurdersheffing door de overheid volledig wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling en renovatie van sociale woningen. Zo wordt het tekort aan huurwoningen teruggedrongen en blijven de huurprijzen betaalbaar. Om dit standpunt kracht bij te zetten zal de SP de komende maanden door heel het land actie voeren, ook in Woerden. 
 
Wilt u meer informatie over de actie of wordt u huur ook te duur? Kijk dan eens op www.sp.nl/huur-te-duur en houdt de website in de gaten!

Reactie toevoegen

U bent hier