h

HOUD GASBORINGEN IN WOERDEN TEGEN. STEM 18 MAART SP!!!

28 februari 2015

HOUD GASBORINGEN IN WOERDEN TEGEN. STEM 18 MAART SP!!!

Wilt u dat Woerden, Oudewater, Ronde Venen, Het Groene Hart geen gaswinningsgebied wordt? Stem 18 maart SP.

Ga alstublieft stemmen voor de Provinciale Staten en 1e Kamer, uw stem telt. U kunt helpen een verschil te maken.
Stem SP! Het is nu zo dat tot de uitkomsten er zijn van het onderzoek dat de Overheid op dit moment laat doen, er geen nieuwe boringen zijn toegestaan. Echter die uitkomsten komen al snel. Men kijkt in ...het onderzoek naar milieu en breuklijnen maar kijkt men wel specifiek en zorgvuldig genoeg? Ik vrees van niet. Kijk naar Groningen. Wat de boringen die daar al zijn gedaan in de toekomst brengen is feitelijk onzeker. De gevolgen voor onze woonomgeving kunnen groot zijn t.g.v. de (grote) waterwegen in Utrecht en de dijken. Wilnis staat nog op ons netvlies. Dit mag echt NIET GEBEUREN!! voor onze veiligheid. GA STEMMEN, STEM SP!

Reactie toevoegen

U bent hier