h

Bent U de files op de Steinhagenseweg ook zo zat?

1 december 2015

Bent U de files op de Steinhagenseweg ook zo zat?

Foto: Edo de Roo / telefoon

De SP afdeling Woerden gaat actie voeren om aandacht te krijgen voor de drukte op de Steinhagense weg.

's-Morgens en 's-avonds staan de auto's in de file, van en naar de snelweg. Een van de redenen dat de doorstroming belemmerd, is de grote hoeveelheid fietsers die naar het station en de omliggende scholen moet. Deze hebben voorrang op de auto's. Mogelijk zou het beter zijn als (een deel van) dat fietsverkeer om de rotonde heen geleid kan worden. Er mist nu enkel een fietspad/voetpad aan de overzijde van de weg.

Binnenkort gaat de SP ook actie voeren tijdens de spits. Vind U ook dat er iets moet gebeuren, en wilt U meedoen met de actie? Laat dit dan graag weten, en moedig uw buurtbewoners eventueel ook aan om mee te doen.

Inmiddels is de weg ook al genomineerd voor "gevaarlijkste weg van Nederland" en dat geeft alleen maar meer aan hoezeer er iets moet gebeuren.

Overigens is dit slechts één van de verkeersknelpunten die de SP in Woerden wil aanpakken.

Reacties

Elke ochtend rond half 9 is het raak ditzelfde geldt voor de avond spits rond 17:00 uur.

Goeie actie, SP !! Ik rijd iedere werkdag deze route met de auto. Ik erger me aan het lange wachten voor de rotonde bij de Minkemalaan, vooral 's ochtends. En voor de fietsers is het oppassen geblazen dat ze niet van hun sokken worden gereden bij het nemen van deze rotonde. Ik hoop dat de gemeente Woerden snel iets aan deze gevaarlijke verkeerssituatie gaat doen.

Reactie toevoegen

U bent hier