h

Superzaterdag óók in Woerden, Oudewater – Montfoort

13 juni 2016

Superzaterdag óók in Woerden, Oudewater – Montfoort

Foto: SP Utrecht / www.sp.nl

Doe mee! Maak de SP supersterk!

Een oproep aan u, onze SP-leden en sympathisanten van SP-afdeling Woerden, om een Superzaterdag mogelijk te maken binnen onze afdeling.

U bent al lid, en/of draagt de SP een warm hart toe, maar we willen u ook vragen om uw actieve inzet.

 

Helpt u mee de SP sterker te maken? Doet u mee te met Superzaterdag bij SP Woerden?

 

Wij willen deze Superzaterdag combineren met de landelijke zorgcampagne.

Huis-aan-huis gaan we in gesprek met de mensen. Politiek op z’n best, door te luisteren naar de inwoners en door nieuwe mensen te interesseren om hun stem bij de komende verkiezingen gemotiveerd aan de SP te geven. En als zij ook nog lid willen worden dan is het helemaal super.

Want, het is zo nodig, dat er een echt linkse wind in politiek Den Haag waait! Het is immers daar waar de vele onhaalbare plannen die de gemeenten voorgeschoteld krijgen bedacht en uitgerold worden, al die zaken waar we als burger mee te maken krijgen, zoals het kapot bezuinigingen van de thuiszorg, de vermagering van de GGZ-zorg, de fuseringen en verplaatsingen van streekziekenhuizen, de inperking van het streekvervoer, de verhuurdersheffingen enz.

 

SP-partijleider Ron Meijer heeft Superzaterdag geïntroduceerd als landelijke SP actie. En het is een groot succes gebleken! In diverse afdelingen zijn tientallen SP leden tegelijkertijd op pad gegaan, met ieder een rode SP jas aan. Dat kunnen we als SP Woerden toch ook!

 

Doe mee!!

Laat ons weten of u wilt meehelpen bij de organisatie of gewoon mee wilt doen op de dag zelf, of beide. 

Reactie toevoegen

U bent hier