h

Laat het Groene Hart niet barsten

24 maart 2017

Laat het Groene Hart niet barsten

Dit initiatief heeft als doel het boren en fracken naar olie en gas tegen te gaan in Het Groene Hart. Ons ultieme doel is een verbreding van deze actie voor heel Nederland, vanuit de actualiteit rondom het ‘kleine veld” Papenkop in Woerden-Oudewater en Haastrecht in Krimpenerwaard. Teken de petitie! Alvast bedankt !
http://laathetgroenehartnietbarsten.nl/

Samen kunnen we een sterke vuist maken! We kunnen de olie en gaswinning stop zetten en er zorg voor dragen dat volop wordt ingezet op schonere, goedkopere en duurzame energie in heel Nederland.

Laat Het Groene Hart niet barsten is een initiatief dat dit wil bereiken in samenwerking met alle (lokale) politieke partijen en betrokken inwoners én onder één vlag!

“Het welzijn en veiligheid van de inwoners van Nederland.”

DOE MEE, TEKEN DE PETITIE!

Teken de petitie via deze link: http://laathetgroenehartnietbarsten.nl/

Wij

Burgers van Nederland

constateren

  • Wij stellen vast dat de risico’s die de gas- en oliewinning met zich meebrengt, voor omgeving, milieu en mensen ONACCEPTABEL zijn.
  • Er is GEEN DRAAGVLAK voor boren en fracken naar olie en gas in het Groene Hart.

en verzoeken

Regering, Kabinet en Parlement, in het bijzonder de minister van Economische Zaken, om geen nieuwe vergunningen af te (laten) geven voor het winnen van olie en gas in het Groene Hart en reeds afgegeven vergunningen in te (laten) trekken.

Reacties

Geen fracking in mijn geboortegrond! Het Groene Hart moet beschermd worden tegen de geldwolven van Vermillion. Want die zij de enigen die er beter van worden, niet de bewoners.

Reactie toevoegen

U bent hier