h

SP Woerden solidair met de landelijke stakingsbijeenkomst van medewerkers Jumbo distributiecentra in Woerden

21 april 2017

SP Woerden solidair met de landelijke stakingsbijeenkomst van medewerkers Jumbo distributiecentra in Woerden

Foto: Kobus Lamboo

21 april 2017 - SP Woerden was vandaag bij het distributiecentrum van de Jumbo, om ons solidair te tonen met de stakers en mee te doen aan de strijd tegen de race naar beneden en voor een eerlijke CAO. 

De stakende werknemers van de Jumbo-distributiecentra in Beilen, Breda, Elst, Raalte, Veghel en Woerden kwamen bij elkaar bij het distributiecentrum (DC) op de Finse Golf 7 in Woerden. Tussen 10.00 en 10.30 uur arriveerden de bussen en rond 11.00 uur sprak Mariëtte Patijn (arbeidsvoorwaardencoördinator FNV) de stakers kort toe. 
https://www.fnv.nl/over-fnv/pers/persberichten/persarchief/2017/april/landelijke_stakingsbijeenkomst_jumbo_woerden/

Reactie toevoegen

U bent hier