h

Politieke partijen in Woerden pakken samen de strijdbijl op

7 april 2017

Politieke partijen in Woerden pakken samen de strijdbijl op

Foto: SP

RPL-TV 7 april 2017 - De politieke partijen van de gemeente Woerden slaan de handen ineen als het gaat om het voeren van actie tegen het winnen van olie en gas uit de Woerdense bodem. De Gemeenteraad is daar al tegen maar nu pakken politiek partijen zelf ook de strijdbijl op. 

Onder leiding van de SP, die sinds enige tijd een eigen afdeling in Woerden heeft maar nog geen raadszetels, is een actieplan gemaakt. De SP denkt de meeste kans te maken om de plannen tegen te houden als politiek Woerden zich verenigt. Live interview: https://youtu.be/uixxO2uK6ss?t=315
Meer informatie op www.laathetgroenehartnietbarsten.nl 

 

Reactie toevoegen

U bent hier