h

SP steunt burgerinitiatieven

3 mei 2017

SP steunt burgerinitiatieven

Link naar radiointerview RPL FM.

Inwoners van Woerden die zich willen verenigen om actie te voeren tegen de winning van olie en gas uit de Woerdense bodem, kunnen rekenen op hulp van de SP.
Dat zegt Wilma de Mooij, afdelingsvoorzitter van de SP Woerden. Volgens De Mooij is de winning van olie en gas door Vermillion nog geen gelopen race en maakt Woerden een goede kans die winning tegen te houden.
Ook de provincie Utrecht zou zich tegen de winning hebben uitgesproken. De provincie Zuid Holland heeft volgens De Mooij nog geen standpunt ingenomen Een elektronische petitie op de website www.laathetgroenehartnietbarsten.nl trekt minder sympathisanten dan waarop werd gehoopt.
Iets meer dan 600 mensen hebben de petitie ondertekend. De Mooij wijt dat aan technische onvolkomenheden van de website maar zegt dat daar op korte termijn wat aan wordt gedaan.

Reactie toevoegen

U bent hier