h

Actievoeren heeft zin! Dat bewijst dit resultaat maar weer eens!

25 januari 2018

Actievoeren heeft zin! Dat bewijst dit resultaat maar weer eens!

Foto: SP

Het Actiecomité van inwoners uit Woerden en omgeving knokt voor terugkeer van het Streekziekenhuis (Hofpoort) in Woerden met SEH en HAP en IC (intensive Care).  De HAP-light is een overwinning, maar het is niet het eindstation van deze actie! 

Ook is van belang dat de nu geboden keuzemogelijkheid eveneens telt voor de inwoners uit omringende gemeenten én dat het voor alle inwoners uit Woerden en omgeving een vrije keuze moet zijn of zij gebruik willen maken van deze HAP-light. De SP staat daarbij achter de Woerdense huisartsen die stellen dat de HAP zonder een volwaardige SEH een schijnveiligheid biedt aan de Woerdense inwoners. 
 

Foto: Telegraaf

 

 

 

 

 

Foto: AD Groene Hart, Rick Sneijder

Reactie toevoegen

U bent hier