h

SP stemmers bedankt!

5 april 2018

SP stemmers bedankt!

Foto: SP

Trots zijn we, want we hebben hier hard voor geknokt de afgelopen 4 jaar!
We zijn blij met de zetel in de Raad, maar we blijven met twee benen op de grond. Een zetel halen is stap één, de zetel behouden en vermeerderen is stap twee. We kunnen nu als gekozen volksvertegenwoordiger onze SP boodschap laten klinken in de Raadszaal. Een kans om goed te benutten!

De komende 4 jaar gaan we verder bouwen aan de afdeling. De SP in Woerden, Montfoort en Oudewater sterker maken en flink wortelschieten in de samenleving. We gaan de buurten in en acties voeren samen met de inwoners. Bestaande acties tegen gaswinning en voor terugkeer van het streekziekenhuis zetten we door.

We willen elke dag naast de mensen staan, goed luisteren en het verschil maken. Met regelmaat zijn we aanspreekbaar in winkelcentra en op de (jaar)markt(en). Daarnaast gaan we bestaande verbindingen in de samenleving uitbouwen zoals met wijkplatforms. Maar ook inspiratie voor nieuwe mogelijkheden gaan we onderzoeken zoals de grassroot beweging van Bernie Sanders. Wilt u meedenken of meedoen, stuur een mail naar woerden@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier