h

Wie begrip wil, zal moeten begrijpen

4 september 2018

Wie begrip wil, zal moeten begrijpen

Foto: SP

Een tijd van breed gedragen onbegrip en onbehagen vraagt om een grondige analyse van de staat van ons land. Daarom sprak Ron Meyer een jaar lang met schrijvers, denkers, wetenschappers en vele anderen. Vooraanstaande denkers als Bas Heijne, Geert Mak, Roxane van Iperen, Jan Terlouw, David van Reybrouck, Rianne Letschert, Ahmed Aboutaleb en Mirjam de Rijk kijken met een zeer kritisch oog naar onze samenleving, maar er rijst ook een inspirerend perspectief. 

Géén van deze mensen snakt naar vroeger. Géén van deze mensen ziet de overheid als totaaloplossing. Velen zien simpelweg dat de leegheid van het ideologische egoïsme niet de toekomst heeft. Wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen.

Luister hier naar de podcast van het interview van Ron Meyer met Sinan Can i..r.t. het boek 'Grip'.

Foto's, 27 aug 2018, Ron Meyer in de chocoladefabriek te Gouda.

Foto: SP
Foto: SP

 

Reactie toevoegen

U bent hier