h

Decembersprint: doe mee!

5 december 2018

Decembersprint: doe mee!

Foto: SP

7000! Zoveel mensen hebben zich al aangesloten bij ons initiatief Tijd voor Rechtvaardigheid. Het overgrote deel van deze mensen is nog geen lid van onze partij. Daarom starten we onze December Sprint! 

Iedereen die lid wordt in december krijgt de eerste drie maanden lidmaatschap cadeau. Daarnaast ontvangt ieder lid natuurlijk ons prachtige maandelijkse magazine Tribune, het verdiepende themablad Spanning van ons Wetenschappelijk Bureau en als welkomstgeschenk een mooi boek. En dat allemaal de eerste drie maanden gratis.

Help jij mee bij de December Sprint? Vraag dan je vrienden, familie en andere mensen die sympathiek tegenover onze partij staan om zich aan te sluiten. Samen beginnen we ijzersterk aan 2019. We rekenen op je hulp! 

Deel deze link: www.sp.nl/ledenactie2018 

Reactie toevoegen

U bent hier