h

We gaan door met onze strijd voor rechtvaardigheid!

21 maart 2019

We gaan door met onze strijd voor rechtvaardigheid!

Foto: SP

Het was een mooie campagne, maar een ding is duidelijk: het waren niet onze verkiezingen. We wisten al dat het heel lastig zou worden om in de buurt te komen van de uitslag van de laatste Provinciale Statenverkiezingen. Toen haalden we de op een na beste uitslag ooit in de geschiedenis van onze partij bij deze verkiezingen.

Maar het past SP’ers niet de schouders te laten hangen. We zullen de rug rechten. We zullen zij aan zij staan met iedereen die strijdt voor een rechtvaardiger Nederland.

Er ligt een enorme opgave én potentie voor ons. We hebben afgelopen periode veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Dat geeft energie en perspectief. We zullen doorgaan met onze strijd voor rechtvaardigheid.

Reactie toevoegen

U bent hier