h

Installatie commissielid / fractieassistent SP Woerden

15 november 2019

Installatie commissielid / fractieassistent SP Woerden

Foto: SP

Jan Willem Weijers is 14 november geïnstalleerd als commissielid / fractieassistent voor de SP Woerden. Een nieuw gezicht in de Woerdense politiek maar achter de schermen is hij al jaren actief binnen de afdeling en ondersteunend aan de fractie. 

Introductie, door Jan Willem Weijers,
Ik ben geboren in Rotterdam, getogen in de Hoekse waard en op mijn 9e verhuist naar Harmelen. Ik groeide op tussen water, koeien, paarden, klei en veen. Ik voel mij nog altijd zeer thuis in de natuur en maak mij graag sterk voor het behoud ervan. De laatste jaren ben ik niet meer werkzaam na mijn werk en activiteiten in de Elektronica.
Door en na een lange revalidatieperiode in 2007-2008 ben ik politiek actief geworden, zoals velen in mijn familie in andere partijen lokaal actief zijn of waren in de politiek van allerhande kleur zoals VVD PvdA GL en D66. Samenwerking en acceptatie vind ik dan ook van groot belang. Sociaal en rechtvaardig nadenken zijn voor mij erg belangrijk.   

Mijn doel is op te komen voor elke inwoner van de gemeente Woerden. Als SP lid laat ik weten een Christelijke achtergrond te hebben maar politiek en religie gescheiden te houden. Gelijke behandeling en veiligheid voor iedereen is enorme uitdaging voor mij en mijn partij. Als voormalig actief kaderlid bij een vakbond ben ik altijd blijven knokken voor rechtvaardigheid. Er staat nu een nieuwe uitdaging voor mij. Van veel werk achter de schermen ook zichtbaar actief te worden. 

Reactie toevoegen

U bent hier