h

De SP doet onderzoek naar de stand van het Openbaar Vervoer in Woerden, vul hier de enquête online in.

3 januari 2018

De SP doet onderzoek naar de stand van het Openbaar Vervoer in Woerden, vul hier de enquête online in.

Foto: SP Zwolle

De SP doet onderzoek naar de stand van het Openbaar Vervoer in Woerden. Deze enquête is onderdeel van dit onderzoek. Wij willen onderzoeken of er behoefte is aan veranderingen voor het busvervoer in onze gemeente en of er actie ondernomen moet worden.

In ons partijprogramma voor Woerden staan meerdere onderwerpen waar wij de komende periode aandacht aan willen geven en actie voor voeren. Zoals de actie SEH-HAP waarin wij stellen dat de Huisartsenpost en Spoedeisende Hulppost, Geboortezorg en Streekziekenhuis terug moet komen in Woerden. En, natuurlijk gaan we volop door met onze acties tegen olie- en gasboringen, géén gaswinning in het Groene Hart nu én in de toekomst. Géén winning onder Molenvliet maar een eerlijke energietransitie die de Woerdense burgers niet onnodig op kosten jaagt.

Wilt u meer weten over onze visie voor Woerden, zie ons verkiezingsprogramma.

Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan vooral weten!

Woerden is van ons!

De enquête over het OV kunt u hier invullen.

Reactie toevoegen

U bent hier