h

Nieuws van de afdeling

30 november 2022

Jan Willem namens SP Woerden bij partijraad

Op 26 november ben ik namens de SP Woerden naar de partijraad geweest. Er is daar over
verschillende zaken gesproken en natuurlijk ook kritisch gekeken naar zaken die komen gaan.

Lees verder
23 oktober 2022

Nationaliseer onze Energie

Onder het motto Verlaag de Kosten – Nationaliseer onze Energie ging ook in Woerden de SP de straat op, om mensen de volkspetitie te laten tekenen. Op de dag dat de SP 50 jaar werd, 22 oktober 2022, werden mensen gevraagd om hun mening te geven over de rekening van de energie, en of het zinvol is om belastinggeld aan de elektriciteitsbedrijven te schenken, om zonder daar zeggenschap over terug te krijgen, zo onze energierekening te verlagen. Nog niet zo heel lang geleden was de elektriciteitsmaatschappij van ons, meestal van de provincie. Nu is het in buitenlandse handen, ofwel van beleggers, of, zoals bij Vattenval, in handen van de Zweedse staat. 

Lees verder
18 september 2022

SP Woerden bij Koopkracht Protest

Foto: Edo de Roo

Op 17 september 2022, de zaterdag voor Prinsjesdag, was het Koopkracht Protest van de SP in Den Haag. Vele SP leden waren met de bus of trein naar Den Haag gekomen, om enkele sprekers te horen, en een protestmars langs de hofvijver te lopen. Ook SP Woerden was aanwezig.

Lees verder
8 september 2020

Zorgmedewerkers voeren actie

Woerden / Utrecht – Zorgmedewerkers voeren actie voor meer salaris, meer zeggenschap over de zorg die ze verlenen en meer collega’s om de werkdruk te verlagen.

Lees verder
24 augustus 2020

Meer waardering voor de zorg - SP Woerden op de markt

Zaterdag 22 augustus stonden we op de streekmarkt in Woerden, om aandacht te vragen voor meer waardering voor de zorg, meer dan alleen een applaus. De zorg verdient beter, vooral qua werkomstandigheden. Op 5 september houdt de SP een landelijke actie, en worden de opgehaalde handtekeningen aangeboden.

Lees verder
13 augustus 2020

SP in Woerden wil meer waardering voor de zorg

“Onze zorg verdient meer dan alleen applaus”. Dat is de titel van de petitie die de SP is gestart en die inmiddels al tienduizenden keren is ondertekend. In Woerden is de lokale SP-afdeling ook druk bezig om steun op te halen voor de petitie. Op 22 augustus staan ze op de streekmarkt. Ook hebben ze een kraam zodat 1,5 meter in acht genomen kan worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier