h

Nieuws uit 2011

3 december 2011

Bijna alle foto's actie 20-08-2011

Er zijn zoveel foto's opgestuurd en het was zonde om ze niet te plaatsen.

Lees verder
1 december 2011

ARMOEDE WERKT NIET

Woensdag 16 november jl. voerden wij in Woerden actie tegen de bezuinigingen op regelingen voor jong gehandicapten en de sociale werkvoorziening.

Lees verder
30 november 2011

SCHOLINGSBIJEENKOMSTEN

Vincent Mulder heeft met ons gesproken over de ideologie van de SP en de kernwaarden van de partij, nl. menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Waarden die voor iedereen van belang zijn. Helaas zijn dit waarden die het huidige kabinet niet altijd even hoog in het vaandel lijkt te hebben staan.

Lees verder
11 oktober 2011

Partijraad

24 september j.l. was de Partijraad in de Brabanthallen. Ilse van Loveren en Fleur van Eijk van de SP Werkgroep Woerden (SPWW) zijn tijdens de Partijraad op het podium geïnterviewd over de ‘niet zuigen maar zwemmen actie'. Het interview verliep soepel en de aanwezigen waren enthousiast. Natuurlijk maakte onze recente overwinning het verhaal ook nog een stuk sappiger.

Lees verder
22 september 2011

Zal Woerden weer buiten zwemmen in 2012?

Het college van Woerden kiest voor het belang van de Woerdenaren; de zandwinning bij de Cattenbroekerplas wordt stopgezet. Men zal de ontgrondingsvergunning niet laten verlengen en op 1 februari moet de hele zandzuiginstallatie al ontmanteld zijn en het strand opgespoten. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws!

Lees verder
25 augustus 2011

Protestplons: Geslaagd & Gezellig

Op zaterdagochtend 20 augustus zat de spanning er goed in bij de actievoerders van de SP. Stilzwijgend dronken we koffie terwijl vragen als “zou het mooi weer blijven?” en “zouden er wel genoeg mensen komen?” door onze hoofden spookten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier