h

Blog

8 oktober 2017

Patiënten weten het, zorgbestuurders Hofpoort staan glashard te liegen tegen de krant.

Foto: Wilma de Mooij
De Spoedeisende hulp (SEH) verdwijnt uit het Hofpoort te Woerden met in zijn kielzog de huisartsenpost (HAP).  De Woerdense huisartsen zeggen dat zij niet buiten de nabijheid van een SEH kunnen als het gaat om zorg buiten kantoruren. 

Lees verder
27 juli 2017

Wat is bij een zorgvraag voor iemand in Woerden belangrijk in het leven?

Foto: Doeke en Nelleke Stuurop
Heeft de top van de fusieorganisatie Hofpoort-Antonius voldoende oog voor wat belangrijk is voor de inwoners van Woerden en omgeving, of heeft de Raad van Bestuur in de missie een luchtkasteel te hoog in het vaandel geplaatst?  

Lees verder
13 maart 2017

Stop olie- en gaswinning, versnel de energietransitie! Vanuit het Groene Hart, voor heel Nederland

Foto: duimdog
PETITIE: https://petities.nl/petitions/laat-het-groene-hart-niet-barsten?locale=nl  Het Groene Hart is een unieke plek in de Randstad van Nederland. Omringd door grote steden en industrie, biedt het in de nabijheid van miljoenen mensen ook een plek voor rust, natuur, cultuurhistorie en gemoedelijkheid. De inwoners van het Groene Hart zijn trots op hun regio en de rol die zij speelt in de Randstad.
Lees verder
1 november 2016

Olie- en gasveld Molenvliet, Woerden

Onder Woerden en omgeving bevindt zich een olie- en gasveld van zoiets als 65 km vierkant op een diepte van 1700 meter.

Lees verder
1 maart 2016

“Sporten? Ik ben al zo druk…”

De gemeente heeft op 28 sept. 2015 het nieuwe sportbeleid gepubliceerd. De visie is dat alle mensen ongeacht (financiële) achtergrond, leeftijd, of fysieke conditie, in staat gesteld moeten worden om te sporten of te bewegen.

Lees verder
1 maart 2016

ONDERWIJS

De huidige regering heeft passend onderwijs ingevoerd als bezuinigingsmaatregel. Kinderen die extra aandacht nodig hebben komen in veel te volle klassen terecht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier